Even voorstellen..


Mijn naam is Kirsty Klaassen- van Groesen en ben 28 jaar oud. Ik ben getrouwd met Jimmy Klaassen en wij wonen in de Kruithoorn in Gilze.

Ik ben afgestudeerd als Onderwijsassistente niveau 4, maar ben vrijwel meteen na mijn opleiding toch de kinderopvang in gegaan. Hier heb ik met plezier 3 jaar gewerkt en zocht daarna een nieuwe uitdaging. Ik ben toen als Gastouder aan huis gaan werken in en rondom Gilze bij verschillende gezinnen. Dit heb ik ongeveer 3 jaar gedaan. Uiteindelijk ben ik in Gilze komen wonen en ben ik opvang gaan bieden vanuit mijn eigen woning. Sinds 3 jaar bied ik nu opvang vanuit mijn eigen woning.

Gastouderopvang bij Kirsty is ook goed gekeurd door de GGD, dus ik sta vermeld in het Landelijk Register Kinderopvang. Omdat ik een geregistreerde gastouder ben, heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Ik werk met het VVE-programma Kiki. KIKI is een veelzijdig educatief programma voor pedagogisch werkers. Met hulp van de beer Kiki voer ik activiteiten uit die bij een kind vier ontwikkelingsgebieden stimuleren: Motoriek, Sociaal-emotionele ontwikkeling, Spraak & Taal en Rekenprikkels. De activiteiten zijn verwerkt in maandthema’s. Ook de ouders krijgen maandelijks de nieuwsbrief per e-mail over het desbetreffende maandthema.

Indien mogelijk gaan we dagelijks naar buiten met de kinderen. Ik woon dichtbij de Warande in Gilze, een heerlijk natuurgebied waar we regelmatig de eendjes gaan voeren of gewoon even een frisse neus halen. Daarnaast woon ik dichtbij een speeltuin waar geen verkeer langs komt en de kinderen dus heerlijk kunnen voetballen, rennen en spelen in de speeltuin onder mijn toezicht.

Een kleine sfeerimpressie

Meer informatie?

Wanneer u meer te weten wilt komen over onze mogelijkheden heeft u ten allen tijden de mogelijkheid om met ons in contact te komen. Op onze contactpagina heeft u de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen.

Wij gaan betrouwbaar met uw gegevens om en doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.